Gewoon Guillaume


Minimaliseer, was de vorige naam van mijn onderneming. Een onderneming waarbij ik mijn creatieve droom nastreefde. Wat eigenlijk gewoon Guillaume is, vormgever en ondernemer die zijn creativiteit wil uiten. Creëeren van eenvoudige concepten met veelzijdige verhalen.

Waarom minimaliseer? Los van de gekende uitgepuurde interieurs was het voor mij ook een reden om mijn zoektocht een leidraad te geven. Het was een zoektocht naar mezelf, wie ik ben en wat ik doe. Want daar gaat minimalisme om. Bepalen wat voor jou belangrijk is en het overbodige elimineren. Zowel in je huiskamer als in je hoofd. 

Hier was ik ook mee gestart in 2012. Afstuderen. Een cursus volgen. Een paar keer verhuizen. Een selfmarketing traject. Een onderneming opstarten. En zo kom je jezelf al eens tegen. 

De conclusie die ik er nu al uit geleerd heb, is dat je 'gewoon jezelf' kan zijn. Klinkt zo logisch en cliché maar nu begrijp ik ook de inhoud ervan. Een benaming zoals minimaliseer was belangrijk om mezelf te kunnen profileren, maar het belemmerde me wel in mijn zoektocht. Om te ontdekken wie ik ben en wat ik doe ga ik juist meer onderzoeken, proberen, uittesten en creëren door gewoon ik te zijn.

Gewoon Guillaume.

fullsizeoutput_7ce.jpeg