Gewoon doen


THE BOX Gent | Pop-up met startende ondernemers.

Op 22/09 kwam Minimaliseer jou inspireren...

IMG_5739.JPG

Inspireren? Met wat? Minimaliseer is een inspiratieplatform waarbij ik mijn filosofie en zoektocht naar een eenvoudig leven wil delen. In THE BOX Gent kon ik voor het eerst mijn verhaal delen...

Mensen inspireren om deze filosofie zowel in hun leefomgeving als levenswijze toe te passen is mijn doel. Inspiratie om te minimaliseren in spullen en inspiratie om minimalistisch te leven.

Om deze filosofie te delen gebruik ik verschillende vormen en mediums; Als interieurarchitect pas ik deze filosofie toe in het ontwerpproces. Op mijn blog leg ik mijn eigen proces en zoektocht naar het eenvoudige bloot. En nu was het moment aangebroken om jullie te inspireren met mijn verhaal face to face met bijhorende tips & tools.

Het publiek was alvast enthousiast en geïnspireerd. Conclusie; Gewoon doen.

IMG_5743.JPG
IMG_5744.JPG
IMG_5737.JPG