Doen wie je bent

Het eerste boek 'Doen wie je bent' van Charlotte De Mey is gepubliceerd. De voorstelling van het boek was onder de vorm van een netwerkevenement, een mooie samenkomst met mooie mensen.

Hoera Charlotte!

Waar het allemaal begon… Mijn minimaliseerproces.

Afstuderen op Sint-Lucas in 2012 was de start van een nieuw hoofdstuk, een nieuw begin. Al was het voor mij eerder een begin van een zwart gat. Wat nu? 

Onbewust worden er verwachtingen opgelegd om bepaalde successen te behalen – want pas dan kunnen we gelukkig zijn?
Dit streefde ik ook na: mijn eerste job, eerste auto en een eigen appartement. Al snel werd ik geconfronteerd dat ik hiervan niet gelukkiger werd en ik leefde op automatische piloot. Deze gedachten werden frustraties en zo begon de zoektocht naar wat ik werkelijk wou, bewust leven. Wat men aandacht geeft zal groeien was in dit geval van toepassing.

In een diepgaand gesprek met Emilie Bonjé (my godmother van het ondernemen) over bewust leven was er de schakel naar Charlotte De Mey, Selfmarketingcoach voor solo-ondernemers.

Hier begon het allemaal voor mij. Door de ontmoeting met Charlotte ging ik op ontdekking naar mezelf. Wie ben ik, wat drijft mij, waar liggen mijn passies? Het leidde tot een boeiende en intense zoektocht naar mijn identiteit en talenten.
Eens bewust van mijn talenten ging ik dieper gaan nadenken over hoe ik mezelf kon profileren naar de buitenwereld toe, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Bij Charlotte volgde ik een traject met 4 andere ondernemers gedurende 6 maanden. Na het traject is MINIMALISEER ontstaan en ben ik gestart als jonge ondernemer met een eigen visie. Een proces waarbij je naar de essentie gaat. Een zoektocht, die nog bezig is en zal blijven, mijn minimaliseerproces.