Ontspullen naar geluk

Afgelopen woensdag was ik samen met Nele Colle - Ontspulcoach naar een lezing in Antwerpen  van James Wallman. Trendwatcher en schrijver van het boek 'Stuffocation', bij ons uitgebracht onder de naam 'Ontspullen'. 

Mensen (& yes including me) willen bewuster leven en op zoek gaan naar wat hen echt gelukkig maakt. Ontspullen is alvast een eerste stap om al het overbodige te elimineren naar de zoektocht om bewuster en gelukkiger te leven. 

Het boek van James Wallman gaat over het Experientialisme. Een beweging die zich vooral focust op beleving en doen. Soms zijn er spullen nodig om belevingen te creëren die mensen bij elkaar brengen. Daar worden we toch gelukkig van, niet? 

Laten we alvast beginnen bij het begin = ONTSPULLEN = MINIMALISEREN

Lene Kemps - Masterclass Ontspullen

Oh, she wrote about me?