Minimaliseer tijdens de solden

Het is januari, het zijn SOLDEN! Zal het niet ontkennen het is altijd leuk om nieuwe kleren te kopen. Maar wat als je er een nog beter overzicht van zou hebben en enkel de kleren behoud die je werkelijk aandoet en je tevens een geluksgevoel geven. Je kleerkast minimaliseren is hier de ideale oplossing!  Ga alvorens je gaat shoppen een kijkje nemen in je huidige kleerkast of dressing. Bepaal welke stukken je wil behouden en wees kritisch voor jezelf. Als je twijfels hebt bij het kledingstuk en/of je deze het laatste jaar niet hebt gedragen, weg ermee! Steek deze in een zak en drop deze in een kledingcontainer waardoor je er andere mensen plezier mee kan doen.  Zo maak je plaats voor jouw nieuwe aankoop of kom je juist kledingstukken tegen waarvan je geen weet meer had en je deze niet meer nieuw hoeft aan te kopen.  Hoera voor een opgeruimde kleerkast en de portomonnee!

Het is januari, het zijn SOLDEN! Zal het niet ontkennen het is altijd leuk om nieuwe kleren te kopen. Maar wat als je er een nog beter overzicht van zou hebben en enkel de kleren behoud die je werkelijk aandoet en je tevens een geluksgevoel geven. Je kleerkast minimaliseren is hier de ideale oplossing!

Ga alvorens je gaat shoppen een kijkje nemen in je huidige kleerkast of dressing. Bepaal welke stukken je wil behouden en wees kritisch voor jezelf. Als je twijfels hebt bij het kledingstuk en/of je deze het laatste jaar niet hebt gedragen, weg ermee! Steek deze in een zak en drop deze in een kledingcontainer waardoor je er andere mensen plezier mee kan doen.

Zo maak je plaats voor jouw nieuwe aankoop of kom je juist kledingstukken tegen waarvan je geen weet meer had en je deze niet meer nieuw hoeft aan te kopen.

Hoera voor een opgeruimde kleerkast en de portomonnee!