Verhuizen als een minimalist

Voor de zeventiende keer neem ik mijn leven en spullen bij elkaar en prop deze in men Fiat. Dit is ook één van de grote redenen waarom ik mezelf als een minimalist beaam. Door deze spullen in men handen te nemen stel ik me steeds de vraag of ik deze nog nodig heb en of ik deze überhaupt gebruik. Wat zal ik deze studio in Gent missen alsook de bijhorende herinneringen maar telkens opnieuw kijk ik uit naar een nieuw begin. Leren loslaten is trouwens de leuze van 2017.  Moving Time!

Voor de zeventiende keer neem ik mijn leven en spullen bij elkaar en prop deze in men Fiat. Dit is ook één van de grote redenen waarom ik mezelf als een minimalist beaam. Door deze spullen in men handen te nemen stel ik me steeds de vraag of ik deze nog nodig heb en of ik deze überhaupt gebruik. Wat zal ik deze studio in Gent missen alsook de bijhorende herinneringen maar telkens opnieuw kijk ik uit naar een nieuw begin. Leren loslaten is trouwens de leuze van 2017.

Moving Time!